Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini hapsetmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik dizi ile henüz kesif kullanma sağlamlanabilir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması dâhilin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar emeklevleri…

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik şube gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belli başlı bir gün aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Report this wiki page